TD SYNNEX nabízí v Evropě kompletní portfolio řešení pro hybridní práci značky Poly

Praha, 8. listopadu 2023 – TD SYNNEX uzavřela evropskou distribuční smlouvu se společností Poly, dodavatelem špičkových technologií pro efektivní spolupráci a komunikaci prostřednictvím videa, hlasu a obsahu. Portfolio Poly zahrnuje nejen širokou nabídku v oblasti headsetů, IP telefonů či kamer, ale především komplexní videokonferenční řešení pro individuální pracoviště i velké zasedací místnosti.

Produkty Poly dovolí partnerům TD SYNNEX nabízet koncovým zákazníkům na míru šité varianty pro různé modely hybridní práce (pracovník na home office, pracovník na cestách, vedoucí pracovníci apod.). Klíčovou výhodu přitom představuje interoperabilita Poly se všemi hlavními komunikačními platformami (Zoom, MS Teams, Google Meet) a také s nejužívanějšími softwarovými aplikacemi pro správu kontaktních center.

„Jsem moc rád, že jsme HP/Poly získali do nabídky, protože jde o špičková řešení, která si zaslouží mnohem lepší podporu než doposud. Díky evropskému kontraktu přinášíme na český trh hned od počátku unikátní dostupnost, která bude hlavní výhodou ve spolupráci s TD SYNNEX. Do budoucna plánujeme zřídit demo prostory, kde si partneři budou moci řešení Poly osahat a vybrat nejvhodnější variantu pro své zákazníky. Headsety Poly se staly legendou již před více než 50 lety. Tehdy ještě pod značkou Plantronics jimi byly vybaveni astronauti programu Apollo a přenášely první slova Neila Armstronga z povrchu Měsíce. Proto věřím, že tyto ‚vesmírné‘ technologie budou skvělým řešením i zde na Zemi,“ uvedl Vít Vojtěšek, Director of Product Marketing v TD SYNNEX Czech.

Značku Poly v loňském roce v miliardové transakci získala pod svá křídla společnost HP. Partneři HP tak mohou v kombinaci HP/Poly nabízet zákazníkům skutečně kompletní kancelářský ekosystém. „Jsme rádi, že TD SYNNEX bude dalším distributorem nabízejícím produkty HP Poly na českém trhu a naváže tak na úspěšnou vzájemnou spolupráci v oblasti distribuce HP osobních počítačů, tiskáren a spotřebního materiálu. Našim společným zákazníkům tak umožníme ještě lépe adresovat potřeby hybridního pracovního prostředí,“ uvedl Pavel Machovský, HP Country Channel Manager pro Česko, Slovensko a Maďarsko.

Produkty Poly bude nyní TD SYNNEX nabízet v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Francii, Španělsku, Portugalsku, severských zemích, Itálii, Nizozemsku, Belgii, Polsku a České republice. V českých barvách budou produkty HP/Poly podporovat: Štěpán Růžička za headsety a další příslušenství, a tým MAVERICK zosobněný Kamilem Kautem a Adamem Kubou.

TD SYNNEX (NYSE: SNX) je předním globálním distributorem a agregátorem řešení pro ekosystém IT. Jsme inovativní partner, který pomáhá více než 150 000 zákazníkům ve více než 100 zemích maximalizovat hodnotu investic do technologií, prokazovat obchodní výsledky a otevírat růstové příležitosti. Společnost se sídlem v Clearwateru na Floridě a ve Fremontu v Kalifornii zaměstnává přibližně 23 500 pracovníků, kteří se věnují spojování podmanivých IT produktů, služeb a řešení od více než 1 500 nejlepších dodavatelů technologií ve své třídě. Naše portfolio edge-to-cloud je ukotveno v dynamicky rostoucích technologických segmentech, včetně cloudu, kybernetické bezpečnosti, big data/analytiky, AI, IoT, mobility a modelu „everything as a service“. Společnost TD SYNNEX se zavázala sloužit zákazníkům a komunitám. Věříme, že můžeme mít pozitivní dopad na obyvatele a naši planetu, protože záměrně jednáme jako zodpovědný člen společnosti. Usilujeme o to, abychom byli rozmanitým a inkluzivním zaměstnavatelem s příležitostmi pro talenty napříč IT ekosystémem. Pro více informací navštivte www.TDSYNNEX.com, vas.tdsynnex.cz nebo nás sledujte na sociálních sítích LinkedIn, Facebook a Instagram.