TD SYNNEX spustila program podpory pro Microsoft 365 Copilot, bleskově se zapojily tisíce partnerů

PRAHA, 23. ledna 2024 – Společnost TD SYNNEX, přední světový distributor a agregátor řešení pro ekosystém IT, výrazně posiluje svoji nabídku pro využití generativní umělé inteligence. Pouhý měsíc poté, co spustila program „Enablement Journey for Microsoft 365 Copilot“, se do tohoto projektu celosvětově zapojilo přes 2000 partnerů.

„Enablement Journey for Microsoft 365 Copilot“ představuje program s kompletní sadou nástrojů, která obchodním partnerům umožní poskytnout AI řešení dál ke koncovým zákazníkům, především z řad malých a středních podniků.

„Zavázali jsme se, že zákazníkům usnadníme cestu k využití umělé inteligence a cloudu a pomůžeme jim se v těchto nových technologiích lépe orientovat. Díky projektu Enablement Journey for Microsoft 365 Copilot poskytujeme ucelený a na míru šitý přístup, který dokáže řešit specifické potřeby každého partnera. Věříme, že prostřednictvím TD SYNNEX mohou partneři získat konkurenční výhodu na rychle rostoucím trhu AI, jehož hodnota přesahuje 530 miliard dolarů," řekl Sergio Farache, ředitel pro strategii společnosti TD SYNNEX.

Copilot pro Microsoft 365 prostřednictvím nasazení umělé inteligence zvyšuje produktivitu a podporuje kreativitu napříč široce používanými aplikacemi Microsoft včetně aplikací Word, Excel, PowerPoint, Outlook a Teams. Zahrnuje navíc zabezpečení, ochranu soukromí, dodržování předpisů a odpovědnou umělou inteligenci, která zaručuje, že veškeré zpracování dat probíhá v prostředí Microsoft 365.

Microsoft 365 Copilot byl začleněn do programu Destination AI, který je komplexní sadou služeb, řešení a zdrojů společnosti TD SYNNEX v oblasti umělé inteligence. Díky integraci Copilot do Destination AI získávají partneři přístup k široké škále aplikací a služeb AI, které běží na platformách Microsoft 365 a Azure.

Enablement Journey for Microsoft 365 Copilot zahrnuje širokou škálu mnoha programů, v nichž mohou partneři zvyšovat své kompetence v oblasti Copilot, jako například Copilot Practice Builder, Customer CloudLabs Experiences nebo workshop „Get Ready for Copilot“.

TD SYNNEX přitom v letošním roce podtrhla své kompetence u produktů Microsoft titulem Partner of the Year v oblasti Operational Excellence. „TD SYNNEX tak má skvělé předpoklady, aby pomáhala zákazníkům s nasazením a využitím umělé inteligence,“ dodal David Smith, viceprezident WW Channel Sales, Microsoft.

Pokud byste se rádi dozvěděli více o Microsoft 365 Copilot a TD SYNNEX programu podpory, kontaktujte náš lokální tým na adrese: microsoft.cz@tdsynnex.com

TD SYNNEX (NYSE: SNX) je předním globálním distributorem a agregátorem řešení pro ekosystém IT. Jsme inovativní partner, který pomáhá více než 150 000 zákazníkům ve více než 100 zemích maximalizovat hodnotu investic do technologií, prokazovat obchodní výsledky a otevírat růstové příležitosti. Společnost se sídlem v Clearwateru na Floridě a ve Fremontu v Kalifornii zaměstnává přibližně 23 500 pracovníků, kteří se věnují spojování atraktivních IT produktů, služeb a řešení od více než 1 500 nejlepších dodavatelů technologií ve své třídě. Naše portfolio edge-to-cloud je ukotveno v dynamicky rostoucích technologických segmentech, včetně cloudu, kybernetické bezpečnosti, big data/analytiky, AI, IoT, mobility a modelu „everything as a service“. Společnost TD SYNNEX se zavázala sloužit zákazníkům a komunitám. Věříme, že můžeme mít pozitivní dopad na obyvatele a naši planetu, protože záměrně jednáme jako zodpovědný člen společnosti. Usilujeme o to, abychom byli rozmanitým a inkluzivním zaměstnavatelem s příležitostmi pro talenty napříč IT ekosystémem. Pro více informací navštivte www.TDSYNNEX.com, vas.tdsynnex.cz nebo nás sledujte na sociálních sítích LinkedIn, Facebook a Instagram.