TD SYNNEX získala ocenění Microsoft Partner of the Year

Praha, 18. července 2023 – Společnost TD SYNNEX, přední světový distributor a agregátor řešení pro ekosystém IT, získala v rámci vyhlašování cen 2023 Microsoft Partner of the Year nejvyšší ocenění v kategorii Operational Excellence. Navíc figurovala jako finalista mezi top třemi hodnocenými společnostmi v kategoriích Indirect Provider of the Year a Device Partner Distributor.

Microsoft každoročně uděluje tituly Partner of the Year partnerům, kteří prokázali vynikající výsledky v oblasti inovací a implementace řešení založených na technologiích Microsoft. Cena Operational Excellence je udělována za partnerské projekty v oblasti digitální a obchodní transformace, které výrazně zvyšují spokojenost zákazníků. Partneři musí prokázat, že jejich řešení posilují dostupnost, škálování a usnadňují využívání produktů Microsoft. TD SYNNEX tedy především prostřednictvím svých řešení dovoluje svým zákazníkům velmi efektivně a jednoduše používat, platit a obnovovat software a služby Microsoft.

„Ocenění Operational Excellence a účast mezi finalisty dalších dvou kategorií podtrhuje dlouhodobou spolupráci TD SYNNEX s Microsoftem a vynikající odbornost našich pracovníků. Dokládá také provozní efektivitu naší platformy StreamOne, která je zaměřena na výběr komplexních zákaznických řešení,“ uvedl senior vice prezident TD SYNNEX Reza Honarmand.

Ocenění Microsoft Partner of the Year se každoročně vyhlašuje před globální partnerskou konferencí Microsoft Inspire, která letos proběhne 18. a 19. července. Vítězové jednotlivých kategorií byli vybráni z více než 4 200 nominací ze 106 zemí celého světa.

TD SYNNEX (NYSE: SNX) je předním globálním distributorem a agregátorem řešení pro ekosystém IT. Jsme inovativní partner, který pomáhá více než 150 000 zákazníkům ve více než 100 zemích maximalizovat hodnotu investic do technologií, prokazovat obchodní výsledky a otevírat růstové příležitosti. Společnost se sídlem v Clearwateru na Floridě a ve Fremontu v Kalifornii zaměstnává přibližně 23 500 pracovníků, kteří se věnují spojování podmanivých IT produktů, služeb a řešení od více než 1 500 nejlepších dodavatelů technologií ve své třídě. Naše portfolio edge-to-cloud je ukotveno v dynamicky rostoucích technologických segmentech, včetně cloudu, kybernetické bezpečnosti, big data/analytiky, IoT, mobility a modelu „everything as a service“. Společnost TD SYNNEX se zavázala sloužit zákazníkům a komunitám. Věříme, že můžeme mít pozitivní dopad na obyvatele a naši planetu, protože záměrně jednáme jako zodpovědný člen společnosti. Usilujeme o to, abychom byli rozmanitým a inkluzivním zaměstnavatelem s příležitostmi pro talenty napříč IT ekosystémem. Pro více informací navštivte www.TDSYNNEX.com, vas.tdsynnex.cz nebo nás sledujte na sociálních sítích Twitter, LinkedIn, Facebook a Instagram.